Ledig tjänst: Platschef

Aktuellt

Ansök nu

Vi erbjuder

Här på Skarta erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännandeverksamhet. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som platschef hos Skarta AB förväntas du ha det övergripande ansvaret för att leda och fördela arbetet mot uppställda mål. Arbetsuppgifterna är varierande och du ansvarar för allt ifrån anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. I denna nyckelroll ingår ansvar för arbetsmiljö, personal, ekonomi, kvalitet och miljö i dina arbetsuppgifter. Du kommer självständigt att leda och forma projekt, till din hjälp har du duktiga kollegor, underentreprenörer och hantverkare. Du ska även ansvara för interna och externa slutbesiktningar, efterlevande av kontrakt och hålla tidplaner.

Vem är du?

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som arbetsledare, projektingenjör, platschef eller motsvarande inom mark, bygg och/eller anläggning.

Du har ett sinne för ekonomi och har en god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som Platschef.

Som person är du självgående, målinriktad och ansvarstagande. Du motiveras av att vara delaktig i en utvecklande processorganisation där du har en påverkan på leveranskedjan till kund. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och trivs att ha kontaktytor internt men även inom koncernen.

Om tjänsten

Tjänsten är en provanställning som leder till tillsvidare efter 6 månader. Sista ansökningsdag är 2019-05-17. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Thomas Nergård, 073-4350669, thomas.nergard@nordiskkompetens.se.

Ansök nu

Om Skarta

Skarta AB är ett bygg- och anläggningsföretag med säte i Kiruna i norra Sverige. Skarta tillhör den finska Andament Group-koncernen som omsätter cirka 1 miljard SEK per år och sysselsätter över 300 personer. Skarta AB grundades 2015 och våra tjänster omfattar markarbeten, byggnation av industribyggnader, anläggningsarbeten som byggande av broar, vind- och vattenkraftverk. Vi är etablerade i norra Sverige inom gruv- och kraftindustrin och har stor erfarenhet av byggande i nordiskt klimat. Med egna resurser och ett omfattande kontaktnät av underleverantörer kan vi erbjuda många konkurrenskraftiga lösningar.

När det gäller professionalism, leveranssäkerhet, kvalitets- och miljösäkring erbjuder Skarta dig samma service som det stora byggföretaget. Dessutom med kortare beslutsvägar, starkare engagemang och omsorg om dina önskemål och krav.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nordisk Kompetens AB. 

Om skarta

Skarta är ett av Norrbottens största byggbolag. Här kan du läsa mer om oss och vårt arbete. Vi bygger runt om i Sverige.

Kontakta oss

Knävägen 6
981 41 Kiruna
+ 46 705 567 620

Certifieringar

Följ oss på sociala kanaler

© Skarta