Ledig tjänst: Redovisningsekonom

Aktuellt

Skarta AB rekryterar nu en driven Redovisningsekonom som vill vara med och utveckla Skartas ekonomifunktion. Tjänsten är placerad i Kiruna.

Din utmaning

 • Löpande redovisning och avstämningar
 • Månads-, kvartals- och årsrapportering till koncernen
 • Upprätta årsbokslut
 • Likviditetsprognoser
 • Månatliga resultatprognoser
 • Myndighetsrapportering, exempelvis moms och statistikrapportering
 • Utgöra ett stöd till produktion i prognosarbete
 • Upprätta inkomstdeklarationer och årsredovisningar
 • Utveckling och säkerställning av processer
 • Revisorskontakter
 • Löner

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med relevant ekonomisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet ifrån en liknande roll inom redovisning. Som person är du självgående och trygg i din yrkesroll. Du vet hur redovisningsflödet fungerar och hur olika uppgifter påverkar varandra. Att jobba självständigt mot deadlines är för dig en självklarhet.

Personliga egenskaper

Som person är du analytiskt lagd med ett öga för detaljer. Du är noggrann, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Då rollen innebär många kontaktytor ställer det höga krav på kommunikativ förmåga. Du samarbetar väl och trivs med att arbeta i team.

Om tjänsten

Sista ansökningsdag är 2019-05-17. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Mariam Alzamami, 070-6999670, mariam@nordiskkompetens.se.

Om Skarta

Skarta AB är ett bygg- och anläggningsföretag med säte i Kiruna i norra Sverige. Skarta tillhör den finska Andament Group-koncernen som omsätter cirka 1 miljard SEK per år och sysselsätter över 300 personer. Skarta AB grundades 2015 och våra tjänster omfattar markarbeten, byggnation av industribyggnader, anläggningsarbeten som byggande av broarvind- och vattenkraftverk. Vi är etablerade i norra Sverige inom gruv- och kraftindustrin och har stor erfarenhet av byggande i nordiskt klimat. Med egna resurser och ett omfattande kontaktnät av underleverantörer kan vi erbjuda många konkurrenskraftiga lösningar.

När det gäller professionalism, leveranssäkerhet, kvalitets- och miljösäkring erbjuder Skarta dig samma service som det stora byggföretaget. Dessutom med kortare beslutsvägar, starkare engagemang och omsorg om dina önskemål och krav.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nordisk Kompetens AB.

Om skarta

Skarta är ett av Norrbottens största byggbolag. Här kan du läsa mer om oss och vårt arbete. Vi bygger runt om i Sverige.

Kontakta oss

Knävägen 6
981 41 Kiruna
+ 46 705 567 620

Certifieringar

Följ oss på sociala kanaler

© Skarta