Ledig tjänst: Projektchef

Aktuellt

Vi söker en projektchef till vår verksamhet i Sverige. Placeringsort är Kiruna.

Vår arbetsplats präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Som projektchef äger och leder du stora bygg- och anläggningsprojekt självständigt eller tillsamans med platschefer och arbetsledare. Du ansvarar för att såväl ekonomiska som produktionsmässiga mål uppnås. Rollen innebär att du lägger grunden till att övriga medarbetare i projektet får rätt förutsättningar för att utföra sina arbetsuppgifter.

Du är en ledare som ser möjligheter och får andra att växa i ett lag

Detta är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika frågor parallellt. Du har god kännedom om byggprocessens alla delar, samt har haft ekonomiskt ansvar i tidigare projekt. Ledarerfarenhet är starkt meriterande, likväl som byggingenjörsutbildning. Du har flerårig erfarenhet av rollen som projektchef eller av en liknande tjänst.

Som person är du lyhörd, affärsmässig, drivande och har med ditt engagemang lätt för att leda och skapa resultat. I egenskap av ledare är du handlingskraftig, tydlig, kommunikativ och motiverande. Eftersom att du har kunden i fokus trivs du med att skapa kontakter och nätverk både inom och utanför organisationen. Kanske har du tidigare arbetat som projekt-/entreprenadingenjör alternativt platschef och ser rollen som projektchef som nästa steg? Eller så har du flera års erfarenhet som projektchef  och vill komma till ett företag som erbjuder de bästa möjligheterna att utvecklas och vara med och skapa din egen marknad

Om du är den vi söker så kommer vi se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skarta har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap. Det är viktigt att du är en god representant för Skarta och våra värderingar, vilka vi förväntar oss att du delar både i din yrkesroll såväl som i din personlighet.

Om tjänsten

Sista ansökningsdag är 2019-05-17. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Mariam Alzamami, 070-6999670, mariam@nordiskkompetens.se.

Om Skarta

Skarta AB är ett bygg- och anläggningsföretag med säte i Kiruna i norra Sverige. Skarta tillhör den finska Andament Group-koncernen som omsätter cirka 1 miljard SEK per år och sysselsätter över 300 personer. Skarta AB grundades 2015 och våra tjänster omfattar markarbeten, byggnation av industribyggnader, anläggningsarbeten som byggande av broarvind- och vattenkraftverk. Vi är etablerade i norra Sverige inom gruv- och kraftindustrin och har stor erfarenhet av byggande i nordiskt klimat. Med egna resurser och ett omfattande kontaktnät av underleverantörer kan vi erbjuda många konkurrenskraftiga lösningar.

När det gäller professionalism, leveranssäkerhet, kvalitets- och miljösäkring erbjuder Skarta dig samma service som det stora byggföretaget. Dessutom med kortare beslutsvägar, starkare engagemang och omsorg om dina önskemål och krav.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nordisk Kompetens AB. 

Om skarta

Skarta är ett av Norrbottens största byggbolag. Här kan du läsa mer om oss och vårt arbete. Vi bygger runt om i Sverige.

Kontakta oss

Knävägen 6
981 41 Kiruna
+ 46 705 567 620

Certifieringar

Följ oss på sociala kanaler

© Skarta