Våra byggtjänster

Hem » Våra byggtjänster
Skarta AB Unik skyddsnät vid sprängningar

Våra byggtjänster

Med Skarta får du en partner som har full kontroll över alla delar, från markarbeten till slutbesiktigad och överlämnad byggnad. Vi är kända för att vara en pålitlig byggpartner, med en unik förmåga att möta våra kunders specifika behov. Vi är etablerade i norra Sverige och har stor erfarenhet av byggande i nordiskt klimat. Tack vare ett brett kontaktnät bland leverantörer kan vi erbjuda konkurrenskraftiga lösningar. Våra tjänster omfattas av markarbeten, brobyggnad , vind- och vattenkraft och industribyggnation.

Om du gillar tydlighet och punktlighet

Oavsett om det handlar om stora, innovativa byggprojekt, eller mindre uppdrag med korta ledtider. Vi lägger stor vikt vid en öppen kommunikation och att ge snabb, personlig återkoppling genom hela byggprocessen. Det är en förutsättning för att kunna bygga starka, långsiktiga kundrelationer från grunden. Vi gör tydliga och detaljerade tidsplaner och försöker skapa en attityd där alla som påverkas av tidsplanerna också respekterar dem. Och vår målsättning är alltid att hålla våra våra åtaganden. Utmana oss gärna!

Vi är certifierade enligt FR2000

Vi vågar påstå att vår styrka ligger i att planera och koordinera större byggprojekt. Våra erfarna ingenjörer, arbetsledare och platschefer i kombination med vårt verksamhetsledningssystem säkerställer att vi uppfyller våra policys och mål inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Låt oss ta ansvar för helheten

Vi tar gärna ansvar hela vägen från planering till slutbesiktning men kan vid behov även hjälpa till med delar av entreprenader. Vi är intresserade av uppdrag upp till 200 MSEK. Via Skarta AB finns möjlighet att erhålla anbud från hela Andament Group-koncernen. Vid behov har vi möjlighet att ta banksäkerhet via moderbolaget.  

Byggtjänster

Behöver du expertis inom markarbeten, stål- och betongarbeten och industribyggande? Kontakta mig!