Jobba hos Skarta i Sverige

Skarta har lång erfarenhet av krävande byggprojekt. Vi bygger en ren framtid – en livsmiljö med rent vatten, ren energi och en hållbar infrastruktur. Vårt mål är att vara en föregångare inom ren vatten- och energiproduktion och en ansedd byggpartner för ett koldioxidneutralt samhälle i Norden.

Vår proffsiga och engagerade personal är vår viktigaste resurs och det värdefullaste vi har. Vi investerar särskilt i kontinuerlig utveckling av personalens kompetens och arbetssäkerhet. Vår verksamhet styrs av starka grundvärden entreprenörsattityd, hänsyn till miljöaspekter och öppet samarbete med våra partners.

Att jobba inom bygg- och anläggningsbranschen kan många gånger vara krävande och vi som arbetsgivare vet att vår personal alltid gör sitt allra yttersta. Därför är det viktigt för oss att våra medarbetare kan ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Skarta AB är ett av Norrbottens största byggbolag, som bygger runt om i Sverige och som hör till finska Skarta Group -koncernen. Som arbetsgivare tror vi på människors förmåga att utvecklas med ansvar och vi vill verkligen se dig utvecklas och lyckas. Med rätt attityd och vilja kan du hos oss styra dina egen karriärsutveckling och också fylla en viktig funktion i företagets fortsatta utveckling. På våra arbetsplatser har vi högt till tak och vi skrattar mycket tillsammans. Vi är övertygade om att mångfald är både roligt och lönsamt.

Förutom vår egen proffsiga personal har vi ett väletablerat nätverk av underleverantörer och partners som hjälper oss att genomdriva projekt.

Vi håller ständigt utkik efter nya duktiga kollegor och välkomnar ansökningar, även om vi för tillfället inte har några tjänster utannonserade.

Ledigt tjänst: Platschef

Vi erbjuder

Här på Skarta erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande verksamhet. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som platschef hos Skarta AB förväntas du ha det övergripande ansvaret för att leda och fördela arbetet mot uppställda mål. Arbetsuppgifterna är varierande och du ansvarar för allt ifrån anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. I denna nyckelroll ingår ansvar för arbetsmiljö, personal, ekonomi, kvalitet och miljö i dina arbetsuppgifter. Du kommer självständigt att leda och forma projekt, till din hjälp har du duktiga kollegor, underentreprenörer och hantverkare. Du ska även ansvara för interna och externa slutbesiktningar, efterlevande av kontrakt och hålla tidplaner.

Vem är du?

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som arbetsledare, projektingenjör, platschef eller motsvarande inom mark, bygg och/eller anläggning.

Du har ett sinne för ekonomi och har en god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som Platschef.

Som person är du självgående, målinriktad och ansvarstagande. Du motiveras av att vara delaktig i en utvecklande processorganisation där du har en påverkan på leveranskedjan till kund. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och trivs att ha kontaktytor internt men även inom koncernen.

Om tjänsten

Omfattningen är på heltid. Vi tillämpar provanställning på 6 månader innan anställningen övergår till en tillsvidareanställning. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan.

Kontaktperson

Mikael Sidér
mikael.sider@skarta.se
+46 705 567 620